Τοποθεσία

Το νησί της Θάσου χαρακτηρίζεται από την πλούσια βλάστηση, τη βραχώδη και τραχιά παραδοσιακή ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων νήσων και την γαλαζοπράσινη θάλασσα.

Θάσος

Με την πλούσια βλάστηση, τη βραχώδη και τραχιά παραδοσιακή ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων νήσων και την γαλαζοπράσινη θάλασσα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το νησί της Θάσου αποτελεί μια ξεχωριστή όαση. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτή την ευλογημένη γη που προσφέρει καθαρές και όμορφες παραλίες, ηλιόλουστο κλίμα και ζεστή φιλοξενία.

Η Θάσος, γνωστή για τα μοναδικά κάτασπρα μάρμαρα, τα άγρια καταπράσινα και γεμάτα ζωή δάση της αλλά και φημισμένη για τα παραδοσιακά εδέσματα και προϊόντα της όπως το λάδι, το μέλι, τα γλυκά του κουταλιού κ.α. για τους περισσότερους επισκέπτες παραμένει ανεξερεύνητη.

Πρόσβαση

Το νησί της Θάσου βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο και είναι το βορειότερο του Πελάγους, μόλις έξι ναυτικά μίλια από την πόλη της Καβάλας.

Τοποθετημένα στο βόρειο – ανατολικό μέρος του πανέμορφου νησιού της Θάσου, τα πολυτελή διαμερίσματα μας βρίσκονται στην παραθαλάσσια περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς και μόλις 15 χλμ. μακριά από την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα και το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού, Λιμένα.

Η πρόσβαση στο νησί είναι ιδιαιτέρως εύκολη λόγω των συχνών καθημερινών δρομολογίων από το λιμάνι της Κεραμωτής αλλά και από το λιμάνι της Καβάλας.

Τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης από την Κεραμωτή διαρκούν μόλις 35 λεπτά ενώ από την Καβάλα διαρκούν περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

Δραστηριότητες και Αξιοθέατα

Η προνομιακή θέση του Celine’s Rose κοντά στην παραλία της Χρυσής Ακτής και μόλις 200 μέτρα από την κεντρική οδική αρτηρία, κάνουν ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση σε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού οι οποίοι θα κάνουν την διαμονή σας μια εμπειρία ζωής.

Οι εναλλακτικές επιλογές των δραστηριοτήτων που θα ενταχθούν στην περιήγηση σας είναι πολλές, διαφορετικές και περιλαμβάνουν και βουνό και θάλασσα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο ταξιδιωτικό σας προφίλ και ξεχωριστές εικόνες θα αποκαλυφθούν μπροστά σας. Ζήστε τις διακοπές σας στο έπακρο και απολαύστε τις πολυποίκιλες φυσικές ομορφιές του νησιού.

Things to do