Το Κατάλυμα

Βασισμένοι στην απόλυτη ικανοποίηση και στην “γέννηση” των πιο όμορφων συναισθημάτων ενός ταξιδιώτη… δημιουργήσαμε με περισσή αγάπη ένα “καταφύγιο” όπου οι αισθήσεις ξυπνούν…

Λίγα λόγια

Βασισμένοι στην απόλυτη ικανοποίηση και στην “γέννηση” των πιο όμορφων συναισθημάτων ενός ταξιδιώτη… δημιουργήσαμε με περισσή αγάπη ένα “καταφύγιο” όπου οι αισθήσεις ξυπνούν…

Στην Χρυσή Ακτή και μόλις 20′ από το λιμάνι της Θάσου θα βρεθείτε στην ιδανικότερη επιλογή καταλύματος που θα μπορούσατε να επιλέξετε για τις διακοπές σας.

Οι προσεγμένες εγκαταστάσεις μας, οι εξαιρετικές παροχές, η θετική ενέργεια και η αμεσότητα του προσωπικού συμπληρώνουν την εικόνα μιας άρτιας διαμονής.

Το Celine’s Rose είναι μια μικρή νεόδμητη τουριστική μονάδα που κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι για να αναβιώσετε και να νιώσετε στο μέγιστο όλα τα συναισθήματα που πλαισιώνουν τις απόλυτες διακοπές.

Η τοποθεσία του καταλύματος είναι άκρως προνομιακή, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την θάλασσα. Στα 50 μέτρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πεντακάθαρα νερά της Χρυσής ακτής, αλλά και να περιηγηθείτε στην περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς και ειδικότερα σε ένα από τα εστιατόρια, ταβερνάκια, cafe και bar. Επιπρόσθετα, έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στα τοπικά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, αναμνηστικών δώρων αλλά και super market.

Αν επιθυμείτε να ξεφύγετε, οι επιλογές των εξορμήσεων σας στο νησί είναι ποικίλες. Κάθε νέα ανακάλυψη θα σας μαγέψει. Αραχνοΰφαντες παραλίες με αμμουδιά, φυσικές “πισίνες”, γραφικά χωριά και σοκάκια αλλά και το τοπικό αρχαιολογικό μουσείο της Θάσου είναι κάποιες από αυτές. Κρουαζιέρα γύρω από το νησί, πεζοπορία ή ποδηλασία στο βουνό Υψάριο, καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά της Θάσου κ.α. πλαισιώνουν όμορφα την διαμονή του κάθε επισκέπτη.